SNARKY PUPPY

19-10-23 19:30
13 år

Snarky Puppy är det Brooklyn-baserade jazzkollektivet ledda av Michael League som fått TRE Grammy Awards genom åren. League själv beskriver ensemblen så här: "a pop band that improvises a lot, without vocals". Aktuella med nya albumet "Immigrance" är det i höst dags för magisk stämning på Cirkus i Stockholm - den 23 oktober! Biljetter släpps 19 …

Arrangör
LiveNation
Biljettkontor
Öppen från 17.00
Bar & Restaurang
Öppen från 17:00
Boka biljetter

“The idea here is that everything is fluid, that everything is always moving and that we’re all in a constant state of immigration” – så beskriver frontmannen Michael League det senaste släppet från det ca. 25 personer starka kollektivet som är Snarky Puppy.

Har man någon gång upplevt gruppens mix av jazz, rock, world music och funk live så vet man exakt vad vi menar när vi säger att man bjuds på en musikalisk resa som få kan matcha. Vi ser fram emot att välkomna det fantastiska livebandet Snarky Puppy till Sverige, Stockholm och Cirkus – den 23 oktober!

Pressbiljetter & fotopass
Ansökan om köp av pressbiljett skickas till press@livenation.se. Det är viktigt att du skickar en förfrågan per artist/evenemang och att du i ämnesraden anger vilken artist/evenemang det gäller.

 

Fotopass-ansökan görs via photorequest.livenation.se (notera att godkänt fotopass inte gäller som biljett).
Med reservation för eventuella ändringar.

Senast uppdaterad information om våra evenemang hittar du alltid på livenation.se.

MENYBILJETT

Till varje show kan du välja att köpa till en 2-rätters meny i vår restaurang till din biljett. Här kan du se menyn för detta evenemang.

spana också in det här

På Cirkus erbjuder vi allt från konserter, shower, musikaler, humorshower och galor. Här kommer några förslag på andra evenemang du kanske är intresserad av.