Meny

Konferensförtäring

Konferensförtäring vid evenemang på Skandiascenen.

FÖRMIDDAGSFIKA – 56 kr/gäst

Kaffe/Te & frukostfralla. 

EFTERMIDDAGSFIKA  135 kr/gäst

Kaffe/Te, variation på kondisbitar, kakor, rostade nötter, smoothies & fruktsallad. 

FRUKTFAT – 28 kr/gäst

Med frukt efter säsong. 

FIKA – 40 kr/gäst

Kanelknut, smörbulle, vaniljknut, hallonmuffins, äppelmuffins eller chokladmuffins. 

SMOOTHIES – 45 kr/gäst

Hallon, banan och vaniljyoghurt 

 

SMÖRGÅSAR – 68 kr/gäst

• Leverpastej, saltgurka, rostad lök och sallad.

• Bayonneskinka, prästost, tomat och Lollo Biondo.

• Wrångebäcksost med avokado, smörgåskrasse och keso.

• Brie, salami, paprika och persilja.

• Pulled pork med inlagda grönsaker, asiatiskt päron och srirachasås.

• Salami, Buffalo mozzarella med rostad paprika och soltorkadtomatcrème.

• Ägg, fetaost, oliver, kapris, saltgurka, rostade grönsaker och pimiento aioli.

 

LUNCHTALLRIKAR från 185 kr/gäst

• Varmrökt lax, potatisterrin, sallad och basilikakräm.

• Örtmarinerad kycklingfilé med honungsrostade rotfrukter och örtkräm.

• Västerbotten- och grönsakspaj med matig blandsallad.

• Rosastekt kalvrostbiff med potatissallad, grönkål, senap och kapris.

Serveras med bröd och färskost.

 

MINGELTALLRIK 1 – 281 kr/gäst

• Räkcocktail med bulgur, cocktailtomat, avokado och sallad med chimichurri.

• Halstrad gravlax med senapsås, citron och dill.

• Fänkålskorv med Belugalinssallad, salladslök, soltorkade tomater och champagnevinäger.

• Västerbotten quiche med inlagd rödlök.

• Rensteksstubbe med pepparrot, gräslök, färskost och crème fraiche. 

Serveras med bröd och färskost.

 

MINGELTALLRIK 2 – 255 kr/gäst

• Fänkålssotad lax med inlagd rättika.

• Rosépepparstekt kalvytter lé med grönsakasragu.

• Tårtbit med kräftstjärtar, ägg, citron och hackad dill.

• Harissastekt kycklingbröst med israelisk couscoussallad.

• Lagrad prästost med kvittenmarmelad 

Serveras med bröd och färskost.

 

MINGELTALLRIK 3 – 245 kr/gäst

• Sotad, hängmörad biff med Srirachamajonnäs.

• Varmrökt lax med gurka och kaviarkräm.

• Majskycklingbröst med belugalinser och parmesan.

• Kräftskagen på kavring.

• Bakad tomat med mozzarellaost och basilika. 

Serveras med bröd och färskost.

 

MINGELTALLRIK 4 – 198 kr/gäst

• Portabelloburgare på briochebröd med citrondressad grönkål, bakad schalottenlök och tryffelmajonnäs.

• Semitorkade tomater med mozzarella, basilika och vitlökskrutonger.

• Grönsaksfrittata med ruccola och parmesankräm. 

Serveras med bröd och färskost.

 

SNITTAR – 48 kr/gäst

• Rensteksrulle med pepparrot och sikrom.

• Skagenröra med dill och citron.

• Kycklingröra med selleri och curry.

• Gubbröra på kavring.

• Varmrökt lax, senap och dill.

• Öjebytoast - kräftstjärtar, västerbottenost och kummin.

 

WRAPS – från 110 kr/gäst

• B.L.T. (bacon, tomat, sallad) med mozzarellaost och basilikamajonnäs i vetetortilla.

• Grillad kyckling med ris, stekt paprika, karamelliserad lök och salsa.

• Grekisk wrap med gurka, tomat, oliver, rödlök, sallad, fetaostkräm och balsamvinägrett.

• Rostad äggplanta, zucchini, paprika och humus.

 

DRYCK

• Mineralvatten, läsk/lättöl 33 cl – 28 kr/gäst

• Kaffe/Te – 28 kr/gäst

• Apelsinjuice – 30 kr/glas

• Zonin, Prosecco, Italien, Venetien – 80 kr/glas

• Castellblanc Brut Extra Ekologisk, Cava, Spanien – 80 kr/glas

• Husets vin, rött eller vitt – 72 kr/glas

• Carlsberg Export 33 cl – 43 kr per flaska

 

Med reservation för eventuella ändringar. 


Kontakt: Azize Ektiren, Restaurangchef

E-post: azize.ektiren@cirkus.se

Telefon: 08-587 987 53

Vänligen meddela oss er beställning och eventuella alleriger senast 10 arbetsdagar före ert besök. Ovanstående priser är exklusive moms och gäller vid beställning för minst 50 personer. Vi tillämpar Visitas allmänna villkor gällande bokning och beställning vid konferenser och övriga arrangemang. Vid faktura tillämpar vi 20 dagar netto.