Från Broadway Till Duvemåla

19-11-03 16:00 Cirkus
2,5 tim (ink paus)
Ingen åldersgräns

Välkommen till succékonserten Från Broadway till Duvemåla - en föreställning som turnerat för fulla hus runtom i hela Sverige sedan 2016.

Organizer
Woodnote AB
Ticket Office
Öppnar 2h innan
Bar & Restaurant
Öppen från 17:00
Buy tickets

Här drabbar stora röster och stora känslor samman i ett musikaliskt pärlband av de största och mest älskade hitsen från musikalernas förtrollade värld. Det är med stolthet vi kan presentera några av Sveriges absolut främsta musikalartister tillsammans på en och samma scen.

Dessa har huvudroller i bagaget från bland annat Phantom of the Opera, West Side Story, Kristina från Duvemåla, Cats, Broarna i Madison County, Miss Saigon, Jesus Christ Superstar, My Fair Lady, Rent, Jekyll & Hyde, Livet är en Schlager, La Cage aux Folles och Sound of Music.

I höstens konsert ser vi Viktoria Tocca, Laila Adéle, Niklas Asknergård och Malena Tuvung.

I höst ger vi också ett extra varmt välkomnande till vår nya solist Alexander Lycke, en av Sveriges mesta och bästa musikalartister som 2016 blev utsedd till Sveriges bästa sångare av tidningen Sweden Rock Magazine.

På gitarr har vi Conrad Boqvist, på bas Magnus Eugenson och på trummor Fredrik Bergström, alla under ledning av vår eminenta kapellmästare Carina E. Nilsson på piano.

Rullstolsplats bokas i Cirkus biljettkassa:
Email: biljettkassan@cirkus.se
Telefon: 08-587 987 75

Mer information

www.franbroadwaytillduvemala.se
www.facebook.com/FranBroadwayTillDuvemala

MENYBILJETT

Till varje show kan du välja att köpa en menybiljett där en middag i vår restaurang ingår i biljettpriset. Här kan du se menyn för detta evenemang.

Press Reviews

Musikalfest får teatern att koka

Kvaliteten är skyhög

As close as you can get to London’s West End or New York’s Broadway

Book a table