Brunch à la Cirkus

22-06-04 12:30 Cirkus, Stockholm

Dagsfesten i februari fick taket att lyfta. Därför kommer vi den 4 juni tillbaka med en ny upplaga av vår Brunch à la Cirkus. I vanlig ordning utlovas mat som får smaklökarna att explodera, musik som får dig att sjunga med och en fest som gör att det inte går att sitta still.

Den 4 juni är det äntligen dags igen – Brunch à la Cirkus. Vi kommer bjuda på underhållning som får dig att sjunga med, känna glädje och kärlek. I DJ-båset står den färgsprakande DJ Leo.B och spelar sina absoluta favoritlåtar! Men man kan ju inte släppa på alla godbitar på en och samma gång, mer underhållning avslöjas närmare dagen D och Brunch à la Cirkus.

Precis som förra gången kommer det att serveras en spektakulär och specialkomponerad meny med säsongens råvaror. Maten kommer i flera serveringar med ett flertal mellanrätter i varje servering, så vi uppmanar er att komma både hungriga och törstiga! Det enda du behöver göra är att informera oss om eventuell specialkost. Denna gång inkluderar vi även en välkomstdrink med hög klunkabilitet. Allt detta för ynka 645kr.

Utöver detta kommer det finnas drinkar att beställa för alla smaker, oavsett om du älskar Cosmopolitan, Bloody Mary eller vill ha en sötsur drink. När det är dagsfest har baren en självklar plats och de har förberett sig för att skaka ihop allas favoriter. Vi ses den 4 juni!

Look into this too

At Circus we have a wide selection of concerts, shows, musicals, humor shows and gala. Here are some suggestions for other events you may be interested in.

Book a table