Fira in 2023 på Kungliga Djurgården!

Tacka av 2022 storslaget, och välkomna 2023 med öppna armar.
Under kvällen kan du njuta av god mat, underhållning och fest hos oss och våra vänner på Djurgården.

Jill Johnson - Simply the Best

Jill fyller 50 år under 2023 vilket hyllas och firas storslaget och länge, med en helt unik showupplevelse som har premiär på Cirkus i Stockholm på Nyårsafton. Showens namn ”Simply The Best” är precis så som vi ser Jill, en otroligt nyansrik och dedikerad artist med en helt fantastisk röst.

Till premiärkvällen på Nyårsafton kan du köpa till en nyårssupé till din biljett (endast ett fåtal matbiljetter återstår!).

Firre & fina viner på Konsthallen

Ett stenkast från Cirkus ligger nyöppnade Konsthallen. Konsthallen serverar två menyer med fokus på fisk och skaldjur under nyårskvällen. Tre rätter från klockan 17.00 och fyra rätter från klockan 20.30. Vad sägs om en tartar på kammussla och smörbakad hälleflundra?

17.00 sittningen är ett perfekt val för dig som vill se Jills show senare under kvällen!

Genom sitt starka band till nöjesvärlden tillhandahåller Backstage Hotel en teatralisk vistelse bakom kulisserna och en inblick i artisternas glamorösa värld.

Backstage Hotel är ett utmärkt val för dig som vill komponera ihop din egna unika nyårsafton med övernattning på Djurgården.

Övernattning och klassisk nyårssupé på Hasselbacken

Hos våra grannar Hasselbacken har festerna avlöst varandra sedan i mitten av 1800-talet och det finns ingen anledning att ändra på ett vinnande koncept. Kvällen till ära erbjuder Hasselbacken ett nyårspaket som inkluderar övernattning och nyårssupé. Givetvis inleds supén med hasselbackspotatis.

Du kan också välja att köpa till biljett till den efterföljande nyårsfesten för att skåla in det nya året med storslagen utsikt över Stockholms inlopp.

Book a table