Ingmari Pagenkemper ny chef för Pophouse Djurgården


"Hittills har jag haft hand om en juvel i Cirkus Arena & Restaurang, nu får jag möjlighet att vårda en hel krona, vilket är fantastiskt spännande."


Pippi på Cirkus

Pippi på Cirkus flyttas till 2022


Premiären för den planerade stora musikaliska cirkusföreställning av Tilde Björfors, Maria Blom, Magdalena Åberg och Björn Ulvaeus baserad på Astrid Lindgrens berättelse, flyttas fram till 2022. Med anledning av rådande situation rörande Corona (covid-19) flyttas premiären av Pippi På Cirkus fram till sommaren 2022. Köpta biljetter till Pippi på Cirkus flyttas över till den nya …


Kulturikonen Fran Lebowitz gör unikt framträdande på Cirkus


I ”An evening with Fran Lebowitz” gör ikonen ett exklusivt framträdande med intervjusamtal, frågestund och skratt på Cirkus den 8 mars 2022. Biljetter släpps torsdag den 1 april på cirkus.se.


VD Ingmari Pagenkemper: “Håll kärleken till kulturen vid liv!”


Min uppmaning till er är att, även om det är frustrerande och svårt – ha tålamod med oss och andra kulturaktörer, och framför allt håll kärleken till kulturen vid liv!


Så ska Cirkus överleva Corona-krisen – vd Ingmari Pagenkemper berättar


Konsert med glädjeorkestern Louisiana Avenue livesänds, Miss Inga leder bingo i galen brunchshow, personalen skapar tillsammans kreativa arbetsuppgifter, konkurrerande aktörer går samman och för första gången i Cirkus moderna historia planeras en uteservering.  "Vi alla måste hjälpas åt att göra allt vi kan för att kulturen ska få fortsätta leva" – Cirkus vd Ingmari Pagenkemper. …


Åtgärder mot Covid-19


Sidan uppdateras kontinuerligt, senast 2022-01-10. Här kan du läsa om vilka åtgärder vi tar för att du ska vara säker hos oss. Cirkus Arena & restaurang följer utvecklingen av Covid-19, de åtgärder, restriktioner och råd som föreskrivs av myndigheter. Från och med den 12 januari 2022 uppdateras restriktionerna gällande Covid-19. De nya restriktionerna innebär att evenemangen på …


Miss Inga It's Motherf***ing Brunch Time Cirkus

Miss Inga: "Grattis Stockholm och Kungliga Djurgården"


Miss Ingas bingoshow är fylld av oförskämd, obrydd och hämningslös snabb underhållning och musik. Välkommen till en vild, rolig och sexig brunch på Cirkus.


Corite Night at Cirkus, Stockholm

Förfesta med framtidens artister på Cirkus


Nya, svenska musiktjänsten Corite förfestar på Cirkus lördag den 14 december. LIVE: MAYDAR, Luana Kiara, GROUNDSTROEM, HELLBERG (DJ).


Björn Ulvaeus om Astrid och Pippi på Cirkus


En storslagen musikalisk cirkusföreställning baserad på Astrid Lindgrens berättelse – av Tilde Björfors, Maria Blom, Magdalena Åberg och Björn Ulvaeus. Sångtexter av Björn Ulvaeus till melodier av Sister Luc-Gabrielle, Vasilij Solovjov-Sedoj med flera samt tidigare utgiven instrumentalmusik av Benny Andersson. #PippiPåCirkus Pop House Productions och Astrid Lindgren Aktiebolag firar sommaren 2020 Pippi Långstrumps 75-årsjubileum genom att sätta upp en sprakande, musikalisk cirkusföreställning i samarbete med Cirkus Cirkör – PIPPI PÅ CIRKUS. Björn Ulvaeus är exekutiv producent och ansvarar för föreställningens sångtexter till tidigare utgiven instrumentalmusik av Benny Andersson med flera. Musiken kommer att framföras live av en flygande cirkusorkester. För cirkusregi står Cirkus Cirkörs grundare, regissör och konstnärliga ledare Tilde Björfors och vid sin sida har hon Maria Blom, regissör och dramatiker, som ansvarar för föreställningens personregi. Tillsammans med Björn Ulvaeus har Maria Blom och Tilde Björfors skrivit föreställningens manus, som är baserat på Astrid Lindgrens berättelse om när Pippi, Tommy och Annika gick på cirkus och träffade cirkusprinsessan Miss Carmencita, lindanserskan Elvira och världens starkaste man Starke Adolf. Ansvarig för föreställningens scenografi och kostymdesign är Magdalena Åberg. - Jag hade förmånen att få träffa Astrid ganska många gånger och hennes lugna, trygga utstrålning med ett roat glitter i ögonen gjorde alltid ett djupt intryck på mig. Västervik, där jag är uppvuxen ligger bara 5,5 mil från hennes Vimmerby, så vi är båda smålänningar. Jag minns särskilt hur stolt jag blev en gång när hon sa ”att jag allt var en riktig Emil”. Jag har den djupaste respekt för hennes verk och hoppas att vi kan göra något som hon hade kunnat vara stolt över, säger Björn Ulvaeus, Exekutiv producent.


Karpilovski på Cirkus


Cirkus presenterar stolt en solo-utställning av den svensk/ukrainska performanceartisten och målerikonstnären Alexandra Karpilovski (f. 1988, Kiev). I utställningen visar Karpilovski sina livsbejakande, melankoliska kvinnokaraktärer (ofta njutandes rökande), i ett tillstånd av permanent frånvaro av den samtid som Karpilovski ständigt och subtilt kritiserar. Hennes scenarios är ofta drömska, surrealistiska, isolerade och livfulla. Karpilovskis målningar är reflekterande, …


FÖLJ CIRKUS PÅ INSTAGRAM

[elfsight_instagram_feed id="1"]
Book a table